اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

.

اغذیه

قورمه

 

 

طرز تهیه قرمه:
یه کیلو گوشت گوسفند قرمز و چرب مخلوط باشد.
گوشتها را از استخوان جدا کرده.
گوشتهای چرب را ریز ریز و به اندازه نخود و گوشتهای قرمز را درشت تر خرد میکنیم و توی قابلمه میریزیم و آب میریزم تا حدی که روی گوشت را کاملا بگیرد.
برای یه کیلو گوشت ۴ و یا ۵ پیاز را پوست میگیریم و درسته توی قابلمه می اندازیم، کمی نمک هم میریزیم و میگذاریم تا جوش بیاید و آرام آرام پخته شود تا کم کم گوشتها به روغن بیفتد.
شعله زیر آن را کم کرده تا آرام آرام به روغن بیفتد و سرخ شود.

 

 

 

 

 

 

 

eshkene

 

 

اشکنه (برای سه یا چهار نفر)

مواد لازم :

1-   پیاز   یک عدد بزرگ

2-   روغن یا وقه   به اندازه کافی

3-   آرد گندم   دو قاشق غذاخوری

4-   سیب زمینی   یک عدد

5-   گوجه فرنگی   یک عدد

6-   شوید خشک یک قاشق غذاخوری

7-   ادویه  به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را در روغن تفت داده و بعد دو قاشق آرد اضافه میکنیم و آرام آرام هم میزنیم تا آرد کاملآ در پیاز سرخ شود. وقتی آرد سرخ شد سیب زمینی و گوجه را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و ادویه را هم اضافه میکنیم و بعد از هم زدن سه لیوان آب به آن اضافه میکنیم. بعد که جوش آمد یک قاشق شوید اضافه میکنیم و میگذاریم تا بجوشد و سیب زمینی ها که پخته شده، غذا آماده است